Tennislessen

De tennislessen bij LTC Oude Pekela worden verzorgd door Berend Jan Kremer. Hieronder deelt hij graag zijn reis die hem, na jarenlange ervaring in de tenniswereld, uiteindelijk bij ons heeft gebracht.

Beste leden van LTC Oude Pekela,

Na mijn studie Bouwkunde aan de TU in Delft, ben ik samen met mijn vrouw en twee zoons in Zuidlaren gaan wonen. Ik heb jarenlang met plezier als tekenaar/projectleider bij verschillende architectenbureaus in het noorden van het land gewerkt. Achteraf ben ik echter blij dat ik tijdens de bouwcrisis in 2011 de keuze heb gemaakt om mijn hart te volgen en te switchen naar een carrière in de tenniswereld; tennis was tenslotte altijd al mijn passie. 

Als fanatieke tennisliefhebber ben ik opgegroeid met legendes zoals Borg, McEnroe en Agassi. Hierna was Roger Federer jarenlang een van mijn favorieten, maar ook die heeft kortgeleden helaas een punt achter zijn carrière gezet. Nu kan ik erg genieten van de razendsnelle Carlos Alcaraz. 

In 2014 heb ik mijn tennisleraar licentie A behaald en ben ik me gaan toeleggen op het geven van tennislessen. Ik houd de nieuwste ontwikkelingen in de tenniswereld nauwlettend in de gaten, spendeer veel tijd op de baan en werk dagelijks aan mijn eigen ontwikkeling als tennistrainer. In 2018 behaalde ik mijn trainerslicentie B en momenteel geef ik les bij 8 verenigingen in de provincie Groningen. Bovendien heb ik in 2019 ook mijn licentie Padel-leraar behaald. 

Ik geef, nu ook al weer zo’n 5 jaar, met veel plezier les op de fijne en bijna altijd bespeelbare banen van LTC Oude Pekela. Daar probeer ik met tips en trucs de lessers te inspireren en enthousiast te maken voor het tennis. Met verschillende spelvormen wil ik jullie helpen om je tennisspel te verbeteren, zowel op technisch als tactisch gebied. Ik daag jullie dan ook uit om het beste uit jezelf en je tennisspel te halen.

Meld je aan voor een kennismakingsles of een hele serie lessen zodat we samen kunnen werken aan jullie groei en succes op de tennisbaan. Ik hoop dat we met zijn allen weer een geweldig seizoen beleven, waarin we niet alleen plezier hebben, maar ook samen streven naar betere prestaties.

Elke donderdag (met uitzondering van feestdagen en vakanties) is er les van 17.00 uur tot 21.00 uur. De jeugd krijgt les van 17.00 uur tot 19.00 uur en de senioren van 19.00 uur tot 21.00 uur. Meer informatie over tennis voor junioren vind je op onze pagina over jeugdtennis. Onderaan deze pagina vind je het inschrijfformulier.

Tot ziens op de baan,

Berend Jan

+31 6 29472726
[email protected]

Inschrijfformulier junioren tennisles zomer 2024 Oude Pekela.pdf
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 597 612 011

Adres

Raadhuislaan 105A
9665 JC Oude Pekela